Skip to main content

De bouw is in volle gang op de historische locatie van de voormalige boerderij De Brecht aan de Hoofdweg 1428. De Brecht begint vorm aan te nemen, waardoor de unieke karakteristieken steeds meer naar voren komen. Met diverse woningen al verkocht en onder optie, kijken we uit naar de verwachte oplevering in het derde kwartaal van 2024.

Energiezuinigheid staat hoog in het vaandel bij De Brecht, en we zijn trots op de stappen die worden gezet om deze woningen te voorzien van de nieuwste duurzame technologieƫn. Het project is niet alleen gericht op het creƫren van een prachtige woonomgeving, maar ook op het bieden van een duurzame en comfortabele leefruimte voor toekomstige bewoners.

Ook over de buitenruimte is natuurlijk goed nagedacht. De inrichting van de onbebouwde ruimte is volgens landschapsarchitect Joost Vos gebaseerd op het boerenerf met streekgebonden producten, inheemse beplanting, een groene begrenzing, een open fruittuin, een rode kolombeuk bij de inrit en een functioneel achtererf. Dit draagt bij aan de dorpse, gemoedelijke sfeer.

Leave a Reply