Skip to main content

Een van de voordelen van De Brecht is de groene omgeving waarin het project zich bevindt. Op slechts 10 minuten loopafstand van het centrum woon je straks in een ruime eengezinswoning op een rustig hofje in de stijl van een traditioneel boerenerf. Het nabijgelegen Groene Wandelpark Nieuw-Vennep is een pareltje waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Bovendien vind je in dit park Kinderboerderij Dierenvreugd, wat het tot een geweldige plek maakt voor gezinnen met jonge kinderen.

Als je nog meer groen wilt verkennen, bevindt zich in de omgeving van De Brecht het prachtige Venneperhout. Een groen wandelgebied waar je kunt genieten van de rust en de natuur.

En alsof dat nog niet genoeg is, vind je in de Venneperhout ook de leukste speeltuin van de Haarlemmermeer, Jeugdland.

Centrum op 10 minuten lopen

Met het gezelligste dorpscentrum van de Haarlemmermeer op slechts 10 minuten lopen, heb je gemakkelijk toegang tot allerlei voorzieningen. Zo vind je hier het overdekte winkelcentrum De Symfonie met een uitgebreid scala aan winkels.

In het ‘versstraatje’ zit de bakker, slager, kaas- en delicatessenspecialist, poelier en een waanzinnige bloemenwinkel op een rij. Ze hebben allemaal een open karakter, waardoor van een afstand te zien is wat er te koop is.

Ook is er in het centrum van Nieuw-Vennep een uitgebreid horeca aanbod met tal van restaurants en gezellige uitgaansgelegenheden. Bovendien zijn er uitstekende openbaar vervoersverbindingen, waardoor je snel en gemakkelijk naar omliggende steden kunt reizen. Het station ligt op maar 8 minuten fietsen van jouw toekomstige woning.

Alles in de buurt

De Brecht is uiterst strategisch gelegen. Met 10 minuten sta je op de luchthaven van Schiphol en Amsterdam en Den Haag liggen op een half uurtje rij-afstand. Centraler kan haast niet!

Leave a Reply