Skip to main content

Duurzaam leven, Energiezuinig wonen

Het grote voordeel van een nieuwbouwwoning is dat je verzekerd bent van een duurzame en energiezuinige woning. Maar ook naar het onderhoud heb je de komende jaren geen omkijken. Dat scheelt een hoop geld én gedoe. Daarnaast bestaan er voor nieuwbouw diverse duurzaamheidshypotheken waardoor je bijvoorbeeld meer kunt lenen of een extra korting op je rente krijgt. Nieuwbouw heeft dus vele voordelen!

Duurzaam leven, duurzaam wonen

Een fijne woning is natuurlijk ook een duurzame en toekomstbestendige woning. Juist in deze tijd is het fijn om zekerheid te hebben over energiekosten en geen zorgen te hebben over je energierekening. In De Brecht heb je hier geen omkijken naar. Zo ben je goed bezig voor het milieu en is het goed voor je portemonnee.

Warmtepomp & zonnepanelen

Je woning in De Brecht wordt gasloos gebouwd. En op het dak van de woning komen zonnepanelen. Via InWarmte/InEnergieBreed Projecten B.V. huur je de warmtepomp met bodemwarmte en zonnepanelen. Tegen een vast maandbedrag installeren en onderhouden de monteurs het systeem. Liever het systeem kopen? Ook dat is mogelijk.

De bouw is in volle gang!

Oplevering van de woningen wordt verwacht in het 3e kwartaal van 2024. Bel de makelaar voor meer informatie of vraag de uitgebreide brochure aan
Ontvang de brochure!

Lage kosten

Voor alle woningen in De Brecht is een overeenkomst gesloten met InWarmte.
InWarmte is een energieleverancier die duurzame warmte en koude levert. Er is een overeenkomst afgesloten voor 25 jaar waardoor je verzekerd bent van lage kosten! Voor nog geen €175,- per maand heb je warm water en wordt je woning gekoeld én verwarmd. Ook naar het onderhoud heb je geen omkijken, dit wordt allemaal geregeld!

Financiering

Om te weten of een woning in De Brecht financieel haalbaar is, kun je vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen. Zo krijg je eenvoudig inzicht in je maximale hypotheek en bijbehorende maandlasten. De Hypotheekshop kan je hierbij helpen. Neem zelf contact op of laat een bericht achter via de contactpagina.

Heb je vragen of wil je de brochure ontvangen?

Heb je interesse in één van de woningen? Wil je een optie? Of heb je een andere vraag? Laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Raadhuisplein 306A, 2132 TZ Hoofddorp
023-3033484
nieuwbouw@mooijekindvleut.nl