Skip to main content

Het traditionele dorpsgevoel?
Dat vind je in Nieuw-Vennep

Na de drooglegging van de Haarlemmermeer halverwege de 19e eeuw werden er twee plaatsen gesticht: Hoofddorp én Nieuw-Vennep. Waar Nieuw-Vennep eerst nog Venneperdorp heette, kreeg het dorp in 1868 zijn huidige naam. En dat Nieuw-Vennep echt een dorp is, merk je nog steeds. Met die typische dorpse gezelligheid, het rijke verenigingsleven en de meeste voorzieningen op loopafstand, voel je je hier al snel thuis. Op weg van je werk naar huis kom je altijd wel een bekende tegen.

De woningen verrijzen op de plek van de voormalige boerderij De Brecht aan de Hoofdweg 1428 in Nieuw-Vennep.

Maak een route naar de Brecht

Gunstige en strategische ligging nabij grote steden

Vanuit het dorp ben je via de N207, A4 en A44 snel in de omliggende steden. In nog geen 25 minuten sta je op de Zuidas binnen ruim 10 minuten ben je op Schiphol!

Ook hartje Amsterdam, Den Haag en Leiden bereik je binnen een half uur. Ga je liever met het openbaar vervoer? Ook dat is goed geregeld. Nieuw-Vennep heeft een eigen treinstation en met de bus ben je snel in de omliggende plaatsen. Er is tevens een snelle R-Net busverbinding naar Schiphol en Amsterdam.

Alles dat je nodig hebt op loopafstand

Wonen in De Brecht is ideaal. Hier geniet je van de gezelligheid van het wonen in een hofje. En met het winkelhart op loopafstand profiteer je van alle gemakken. Ook scholen, restaurants en ­andere voorzieningen vind je in de buurt. Een ideale plek voor jonge ­gezinnen dus.

Nog enkele woningen beschikbaar!

Bel de makelaar voor een optie of vraag de uitgebreide brochure aan
Ontvang de brochure!

Heb je vragen of wil je de brochure ontvangen?

Heb je interesse in één van de woningen? Wil je een optie? Of heb je een andere vraag? Laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Raadhuisplein 306A, 2132 TZ Hoofddorp
023-3033484
nieuwbouw@mooijekindvleut.nl